top of page
Zoeken

Wrap it up!


En toen was het ineens de een na laatste dag van 2022...zoef voorbij gevlogen die laatste maanden. Hoe is het met je?


Vroeger propte ik mijn dagen tussen kerst en oud en nieuw altijd helemaal vol met etentjes, activiteiten en borrels en voelde het alsof ik het nieuwe jaar begin met een achterstand die ik eerst in moest halen. Tegenwoordig kies ik voor wat meer ruimte en rust. Misschien komt het omdat ik wat ouder word haha maar ik ben ook vooral wijzer. Ik ben me nu veel meer bewust, van wat ik wil en hoe ik me voel. Ik weet nu dat ik heel erg kan genieten van sociale activiteiten zoals kerst maar weet ook dat ik erna wat alone time nodig heb om weer even op te laden. Zodat ik lekker fris en helder het nieuwe jaar in ga.

Als ik dan lekker buiten wandel en de natuur in me opneem dan vind ik dit altijd een mooie spiegel. Ook hier gebeurd namelijk even niks. De bomen zijn kaal, de natuur staat aan de oppervlakte even stil. Dit mag ik ook, even stil staan, niks doen en rust nemen.

Tegenwoordig gebruik ik de tijd tussen kerst en oud en nieuw ook om even de tijd te nemen om het afgelopen jaar te evalueren. Wat is er allemaal gebeurd? Leuke dingen maar ook de minder leuke. Ik stel mezelf ook een aantal vragen:

Waar ben ik trots op?

Waar ben ik dankbaar voor?

Wat zijn mijn lessen? (en dus reminders voor volgend jaar)

Welke energie wil ik uitnodigen voor het nieuwe jaar?


Het leven vliegt zo snel voorbij, we hebben doelen en wensen en als we deze bereikt hebben vergeten we ze vaak te vieren. Ook gaan er dingen anders dan gepland en dit is ok, maar zo waardevol als we hier ook van leren! Dus neem eens de tijd om hier bij stil te staan :)

Ook heel leuk om met vrienden te doen, misschien zelfs wel op oudjaarsavond!


Hieronder vind je mijn lijstje:


Ik ben trots op mezelf omdat ik weer ben gaan autorijden dit jaar.

Ik ben dankbaar voor de mooie trip met mijn moeder naar Tenerife.

Ik heb geleerd om beter mijn grenzen aan te geven en om niet de verantwoordelijkheid te nemen voor het geluk van de ander. Al helemaal niet ten koste van mezelf!

Voor 2023 wil ik vertrouwen en overvloed uitnodigen.


Superleuk als je jouw lijstje met me deelt! Iets opschrijven helpt namelijk enorm om het tastbaar en werkelijk te maken.


Hele fijne jaarwisseling en ik ontmoet je graag in 2023!


Liefs Linda


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page