top of page

Meer over mij

Ik ben Linda en ben helemaal in mij element als ik in de natuur ben. Ik hou enorm van reizen, zowel in het buitenland om andere culturen te leren kennen, maar ook innerlijk om meer van mezelf te ontdekken. Vandaar de naam Nomad coaching, want in het leven zijn we altijd onderweg en raken we nooit uitgeleerd.

 

~ Alles wat je nodig hebt zit al in je ~

Waarom Nomad coaching?
Ik kwam 7 jaar geleden zelf thuis te zitten met een burn-out. Ik gaf altijd 150%, wilde iedereen helpen en kon moeilijk mijn grenzen aangeven en voor mezelf opkomen. Wat bleek, ik wist niet wat mijn grenzen waren. Ik had zo lang geleefd naar verwachting van anderen dat ik niet meer wist wie ik was, wat ik wilde en wat mij blij maakte. Ik was wat ik dacht dat ik moest zijn....en dat bleek totaal niet bij mij te passen!

Foto Oog in Oog Fotografie

DSC_3759IMA.jpg

Vanaf dat moment ben ik veel tijd en geld gaan investeren in persoonlijke ontwikkeling. Mezelf weer leren kennen, ontdekken wat mij echt blij maakt en wie ik echt ben!
Het was een zoektocht en ik heb veel verschillende dingen uitgeprobeerd. Wat ik miste was 1 iemand die me kon helpen vanuit verschillende disciplines, die een combinatie maakte tussen het hoofd, het lichaam en de emoties. Dat is hoe Nomad coaching is ontstaan, een holistische vorm van coaching waarbij we niet alleen maar praten of voelen maar dit combineren om zo een totaalbeeld te vormen.

Mijn uitgangspunt is effortless effort, meegaan met je eigen ritme zodat het minder energie kost.

​Ik werk gevoelsmatig en gebruik het lichaam als basis. Het heeft ons zoveel te vertellen!
​Ik help je weer dichter bij jezelf komen zodat je weer beter weet wat JIJ wilt, wat JIJ voelt en wat JOU gelukkig maakt.

Naast buiten zijn ben ik een enorme liefhebber van muziek en dansen is mijn manier om weer in contact te komen met mezelf en mijn lichaam. Want ook ik raak wel eens verdwaald in onze hectische maatschappij. Verder helpt het mij enorm om mijn binnenwereld te reflecteren aan de natuur om ons heen, hierover deel ik veel in mijn community Bewust-Zijn waarvan je lid kan worden. Ik deel hier maandelijks over de energie om ons heen, behandel een thema zoals geld of relaties en geef tips en deel mediaties of oefeningen. Iedere maand bewust beleven.

Ik heb in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van zelfontwikkeling en begeleiding hierin en leer graag nieuwe dingen.

Mijn achtergrond tot zover:

  • Reiki therapeut en Oosterse elementenleer ~ Healing space

  • Lichaamsgericht coaching ~ Atma instituut 

  • Acupressuur en Meridianen Massage ~ MOODS

  • Astrologie ~ Yasmine Boland

  • Culturele antropologie en sociologie ~ VU Amsterdam

Opleidingen en verdieping

bottom of page