top of page

Meer over mij

Ik heb een enorme passie voor reizen en ben altijd onderweg. In het buitenland om andere culturen te leren kennen maar ook innerlijk om meer van mezelf te ontdekken. Vandaar de naam Nomadcoaching, want je hoeft niet per se naar buiten om op reis te gaan. Binnenin jezelf op rei is net zo bijzonder en leerzaam.

 

~ Alles wat je nodig hebt zit al in je ~

Waarom Nomadcoaching?
Ik kwam 7 jaar geleden zelf thuis te zitten met een burn-out. Ik gaf altijd 150%, wilde iedereen helpen en kon moeilijk mijn grenzen aangeven en voor mezelf opkomen. Wat bleek, ik wist niet wat mijn grenzen waren. Ik had zo lang geleefd naar verwachting van anderen dat ik niet meer wist wie ik was, wat ik wilde en wat mij blij maakte. Ik was wat ik dacht dat ik moest zijn....en dat bleek totaal niet bij mij te passen!

Vanaf dat moment ben ik veel tijd en geld gaan investeren in persoonlijke ontwikkeling. Mezelf weer leren kennen, ontdekken wat mij echt blij maakt en wie ik echt ben!
Het was een zoektocht en ik heb veel verschillende dingen uitgeprobeerd. Maar wat ik miste was 1 iemand die me kon helpen vanuit verschillende disciplines, die een combinatie maakte tussen het hoofd, het lichaam en de emoties. Dat is hoe nomadcoaching is ontstaan, een holistische vorm van coaching waarbij we niet alleen maar praten of voelen maar dit combineren om zo een totaalbeeld te vormen.

Mijn uitgangspunt is effortless effort, meegaan met je eigen ritme zodat het minder energie kost.

​Ik werk gevoelsmatig en gebruik het lichaam als basis. Er zit veel meer kracht in dan je denkt!
​Ik help je weer dichter bij jezelf komen zodat je weer beter weet wat JIJ wilt, wat JIJ voelt en wat JOU gelukkig maakt.

Ik ben een enorme liefhebber van muziek en dansen is mijn manier om weer in contact te komen met mezelf en mijn lichaam. Want ook ik raak wel eens verdwaald in onze hectische maatschappij. Ik ben ook graag buiten en het helpt mij enorm om mijn binnenwereld te reflecteren aan de natuur om ons heen. En last but not least, mijn guilty pleasure is chocola en ik kan enorm genieten van een wijntje in de zon.

Ik heb in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van zelfontwikkeling en begeleiding hierin en leer graag nieuwe dingen.

  • Mijn achtergrond tot zover:

  • Lichaamsgericht coaching ~ Atma instituut 

  • Oosterse elementenleer ~ Healing space

  • Reiki ~ Zensaties

  • Acupressuur en meridianenleer 

  • Handleeskunde ~ de handcoach

  • Astrologie ~ Yasmine Boland

  • Culturele antropologie ~ VU Amsterdam

Opleidingen en verdieping

bottom of page