top of page
Zoeken

Lenteeeeeee


Ben jij ook zo aan het genieten van die Lente energie? Bij mij uit het zich met nieuwe ideeën in mijn hoofd en weer lekker naar buiten en leuke dingen willen doen. Het is nog een beetje fris maar dat zonnetje heeft al behoorlijk wat kracht.

Echter, wat ook vaak voorkomt aan het begin van de lente is vermoeidheid. Ik heb nu een aantal mensen in mijn praktijk die hiermee worstelen. Wel zin hebben om lekker weer in beweging te komen maar niet de energie hebben en last hebben van een zwaar en futloos gevoel Is dit herkenbaar voor je? Dan is het tijd voor een kleine detox! In de winter hebben we namelijk veel binnen gezeten met een boek of een serie op de bank. We hebben lekker stamppotten gegeten om ons lichaam warm te houden en niet veel bewogen. Nu de zon weer schijnt en de dagen langer worden willen we weer van alles. Zie het als een egel die uit een winterslaap komt, we moeten even opstarten en weer wennen aan de overgang.

Hier wat tips:


Eet even wat minder zwaar. Focus even op veel groente en minder zuivel en koolhydraten

Iedere dag even naar buiten voor een wandeling.

Neem genoeg rust


De laatste verrast je misschien maar is heel belangrijk. We willen (en moeten) weer van alles maar als we van niks naar alles gaan dan zijn we snel uitgeput. Veel mensen hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Ze plannen ieder gaatje in hun agenda vol en willen het liefst direct alle nieuwe ideeën vorm geven. Maar dat hoeft niet, we hebben de tijd! Het is nu de kunst om niet direct te hard te gaan zodat je je energie weer langzaam op kunt bouwen en er veel langer van kan genieten! Makes sense right?


In mijn online programma Energiek de lente in gaan we hiermee aan de slag. We gaan heel kritisch kijken naar onze energie en laten los wat ons niet langer meer dient. Dan gaan we aan de slag met de energie behouden. Het programma duurt 3 weken en bestaat uit 3 waardevolle online masterclasses vol met tips en inzichten. We doen ook een krachtige visualisatie zodat je onnodige zware ballast kan loslaten zodat je licht en energiek van de lente kan gaan genieten!

Doe jij mee? We starten 10 April. De prijs is nu €55,- maar zal uiteindelijk stijgen naar €97,-. Je kan nu dus nog gebruik maken van een fijne lente korting! Geef je hier op!


Voor vragen kan je me natuurlijk altijd mailen.

Geniet van het heerlijke zonnetje!

Liefs!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page