top of page

Rust en Ruimte!
Even op adem komen zodat jij weer overzicht en ruimte hebt in je leven.

Dit online programma duurt 6 weken en start
​ wanneer jij wilt!
In deze 6 weken begeleid ik je 1-op-1 naar meer rust in je hoofd en help ik je weer op te laden zodat je weer overzicht en ruimte hebt in je leven!

Ben jij erbij?

Ben jij ambitieus ingesteld en vind jij dat er te weinig uren in een dag zitten? Heb je behoefte aan wat ademruimte? Misschien herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?

 • Vind je het moeilijk om nee te zeggen als je niet al een andere afspraak in je agenda hebt staan?

 

 • Voel je dat je rust nodig hebt maar vind je het moeilijk om jezelf een pauze te gunnen?

 

 • Weet je niet hoe je ervoor kan zorgen dat jouw hoofd weer tot rust komt en lig je s ’avonds wakker omdat er heel de tijd allerlei gedachtes door je hoofd rondrennen? ​

 • Ben je vaak onrustig en vind je het moeilijk om even stil te zitten omdat je je dan niet nuttig maakt?      

 

En wil jij weer:

   

 • De kwaliteit van je leven verbeteren door tijd te maken voor rust en ontspanning en de structuur terug brengen in de chaos? 

 

 • ​Echt genieten van even helemaal niks doen en weer de regie over je leven nemen en niet het gevoel hebben dat je geleefd wordt?

 

 • Schaamteloos nee kunnen zeggen omdat je weet dat je hiermee een volle JA tegen jezelf zegt?

Dan is dit het moment om aan het werk te gaan en meer tijd te maken voor ontspanning en rust waar jij echt van kan genieten.

Consider taking a pause a few times
a day instead of waiting ​for a
forced pause to come...

Het is niet makkelijk om jezelf op nummer 1 te zetten. Het voelt egoïstisch. We voelen ons verplicht om altijd klaar te staan voor de ander maar vanuit een lege kan kunnen we niet schenken. 

Vaak hebben we een crisis nodig om in te zien dat we iets moeten veranderen in onze leefstijl. We zijn zo gewend om maar door te gaan. Onze samenleving wordt gecontroleerd door haast en drukte. Het is nog steeds HIP om te zeggen “ik heb het zo druk” dat je bijna niet eerlijk durft te zijn als jij het niet druk hebt. Je gaat al snel denken dat er iets mis met je is? Werk ik wel hard genoeg? Moet ik me zorgen maken dat ik het niet druk heb? Ben ik wel leuk/populair genoeg? Maar mijn mening is juist dat het normaal is dat je kan zeggen "ik heb een heerlijk werkritme en genoeg tijd voor mezelf om te genieten". We hoeven ons toch niet te schamen dat we niet iedere seconde van onze dag hebben volgepland? We zeggen zo regelmatig ik ga even snel plassen of geef me 2 seconden omdat we het gevoel hebben dat we niet stil mogen staan en door moeten gaan. We worden door onze omgeving geleefd en verliezen onszelf. Dit kost veel energie en resulteert in stress, onrust en burn-out. Door je hoofd wat rust te gunnen en het contact met jezelf te herstellen ga je weer meer energie ervaren en wordt het leven weer leuk!

DSC_3497IMA.jpg

I have been there, Ik was nog geen 30 maar steeds zo moeeee. Ik had naast mijn 36-urige werkweek een rijk sociaal leven en stond altijd voor iedereen klaar. Toch kon ik niet meer echt genieten van de leuke dingen in het leven. Ik wilde het liefst lekker in het bos gaan wandelen maar vond het maar saai zo zonder hond en voelde me ongemakkelijk als ik het deed dus zo kwam ik ook niet tot rust. Ik had een structureel onrustig gevoel in mijn lijf en had last van chronische hyperventilatie….Ik nam letterlijk niet de tijd om goed adem te halen. Tijd om hier verandering in te brengen. Ik begon met yoga en ging oefenen met mediteren. Ik ging niet meer even snel plassen maar ging bewust extra langzaam lopen naar het toilet en nam de tijd om daar even een paar keer diep adem te halen. Ik zette me over mijn weerstand van wandelen heen en kan er nu echt ultiem van genieten! Er is genoeg tijd, echt waar. Je hoeft niet te haasten, vaak (noodsituatie even buiten beschouwing gelaten natuurlijk)maakt die 2 minuten dat je sneller bent echt geen verschil en doet dat theetje alleen op de bank zonder opvulling van geluid of beeld je juist even goed.

You matter, echt waar!Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen om zo weer het leven te kunnen gaan leiden wat bij jou past?

JA!

Dit wil ik! Maar hoe?

Top dat je hier bent. Tijdens deze summer edition help ik jou naar meer energie zodat jij lekker moeiteloos de zomer door kan. We gaan ervoor zorgen dat jij weer opgeladen bent en genoeg energie hebt om met anderen te delen. 


Het programma bevat:


Een uitgebreide kennismakingscall van 45 minuten om jouw situatie helder te krijgen en concreet te maken waar jij aan wilt werken.

&

In de komende 6 weken heb je 3 x een 1-op-1 sessie van 1 uur met mij waarin we verdieping zoeken om jouw laagjes af te pellen en zo tot jouw kern komen.

&

Iedere week stuur ik je op maandag een korte video met een thema om samen de week mee te starten en op vrijdag sluiten we de week af met een reflectie op de week.

&

Persoonlijke support van mij. Je kan via whatsapp of email delen waar je mee zit en dan gaan we hier samen mee aan de slag. Ik reageer op maandag t/m donderdag binnen 24 uur op je berichtjes, we doen dit samen. Je mag je successen en inzichten delen maar het kan ook dat je je tijdens het proces een beetje verdwaald voelt. Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen. 

&

Normaal gesproken is het programma €415, -. Maar als je voor 7 November een afspraak maakt voor een kennismaking dan betaal je maar €385,- 

Na het Rust en Ruimte programma

 • Heb jij de tools en handvatten om de rust te bewaren in onze veeleisende maatschappij.

 • Weet jij welke vorm van ontspanning het beste bij je past.

 • Voel jij je opgeladen en begrijp je wat een impact rust en ontspanning heeft op jouw kwaliteit van leven. 

 • Kan jij weer echt genieten van even helemaal niets doen.

 • Durf jij tijd voor jezelf te maken en nee te zeggen omdat je weet dat je dan JA tegen jezelf zegt.

 • ​Kan je weer genieten van het moment zonder de onrust te voelen beschikbaar te moeten zijn voor de omgeving. 

DSC_3857IMA.jpg

Vrije tijd betekent niet dat je deze moet volplannen

Review

Ik heb bij Linda 6 weken het Rust en Ruimte programma mogen volgen. Tijdens deze 6 weken gingen we iedere week aan de slag met een ander thema, dit maakte het programma er overzichtelijk. Doordat ik Linda in deze tijd altijd kon bereiken heb ik grote stappen kunnen maken. Tijdens de coachsessies wist Linda door de juiste vragen te stellen veel diepgang aan te brengen. Door het programma ervaar ik veel minder onrust en ben ik veel meer geaard. Ik heb enorm genoten van de 6 weken en heb mooie stappen in de juiste richting kunnen zetten. 


~ Pleun Corman ~ 

thumbnail_Screenshot_20210311-143002__01.jpg
bottom of page