top of page

Natuurlijk leven - LENTE!
Meer energie en moeiteloos leven.

Dit programma duurt 6 weken en start
​ op 21 Maart 2022!

In 12 weken help ik je om meer af te stemmen op de energie van het seizoen. Je gaat meer vanuit flow leven en krijgt meer energie!

Doe je mee?

Wil jij meer energie over houden en het beste uit de lente halen?

 

Niet meer tegen de stroom inzwemmen maar meer meegaan op de flow van het leven?

 

Dan is dit programma iets voor jou!

 

Herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?​

  • Vind je het moeilijk om nee te zeggen als je niet al een andere afspraak in je agenda hebt staan?

  • Eindelijk is het lekker weer maar toch ontbreekt je de energie om er lekker van te genieten?

  • Ben je vaak onrustig?      

 

 

En wil jij weer:

   

  • Echt kunnen genieten van het moment? 

 

  • ​Niet meer het gevoel hebben dat je geleefd wordt?

 

  • Schaamteloos nee kunnen zeggen omdat je weet dat je hiermee een volle JA tegen jezelf zegt?

 

Dan is dit het moment om aan het werk te gaan en jezelf weer op de eerste plek te zetten.

Go with the flow of nature

Hoi! Ik ben Linda. Ik help jou om weer bewuster in het leven te staan. Veel te vaak voelt het alsof we geleefd worden en kunnen we niet echt genieten van het moment en ons leven. Hierdoor ervaren we veel onrust en krijgen we stress. Ik begeleid je om weer de grip op jouw leven terug te krijgen! 

Onze samenleving wordt gecontroleerd door haast en drukte. Het is nog steeds HIP om te zeggen “ik heb het zo druk” dat je bijna niet eerlijk durft te zijn als jij het niet druk hebt. Maar mijn mening is juist dat het normaal is dat je kan zeggen "ik heb een heerlijk werkritme en genoeg tijd voor mezelf om te genieten". We hoeven ons toch niet te schamen dat we niet iedere seconde van onze dag hebben volgepland? Dit kost veel energie en resulteert in stress, onrust en burn-out. Door je hoofd wat rust te gunnen en het contact met jezelf te herstellen ga je weer meer energie ervaren en wordt het leven weer leuk!

DSC_3497IMA.jpg

I have been there, Ik was nog geen 30 maar steeds zo moeeee. Ik had naast mijn 36-urige werkweek een rijk sociaal leven en stond altijd voor iedereen klaar. Toch kon ik niet meer echt genieten van de leuke dingen in het leven. Ik wilde het liefst lekker in het bos gaan wandelen maar vond het maar saai zo zonder hond en voelde me ongemakkelijk als ik het deed dus zo kwam ik ook niet tot rust. Ik had een structureel onrustig gevoel in mijn lijf en had last van chronische hyperventilatie….Ik nam letterlijk niet de tijd om goed adem te halen.

Ja, ook ik heb die burn-out gehad omdat ik niet de tijd nam voor mezelf, geen grenzen aan kon geven en een pleaser was. Maar hier heb ik verandering in gebracht.   

 

Ik begon met yoga en ging oefenen met mediteren. Ik werd me meer bewust van de seizoenen en de thema's en energie die erbij hoort. Ik had niet meer het idee dat ik steeds tegen de stroom aan het inzwemmen was maar kon meebewegen op de flow van het leven. Mijn winterdepressie verdween als sneeuw voor de zon en ik kreeg veel meer energie. Ik zette me over mijn weerstand van wandelen heen en kan er nu echt ultiem van genieten! Ik leerde dat ik het waard ben om tijd voor te maken.

 

En dat geld ook voor jou, You matter!

JA!

Ik wil weer meer van het leven genieten! Maar hoe?

Je bent hier op de juiste plek. Tijdens dit 12-weekse LENTE programma vertel ik je alles over de thema's en energie van de Lente. Ik vertel je waarom een detox juist in de lente zo belangrijk is, geef je inzichten in onze emoties en deel tips met je.


Het programma bevat:

3 masterclasses over de thema's van de Lente, 
&

6 video's met tips, oefeningen en meditaties,

&

1 individuele sessie van 2 uur, live in Amsterdam of online, 

&

Persoonlijke support van mij. Je kan via whatsapp of email delen waar je mee zit en dan gaan we hier samen mee aan de slag. Ik reageer op maandag t/m donderdag binnen 24 uur op je berichtjes, we doen dit samen. Je mag je successen en inzichten delen maar het kan ook dat je je tijdens het proces een beetje verdwaald voelt. Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen,

&

Een besloten facebook groep.

 

De investering is nu €88,- 

Na dit LENTE Programma

  • Heb je weer meer energie!

  • Kan jij weer echt genieten van het moment zonder die onrust te voelen en in je hoofd met 10 andere dingen bezig te zijn.

  • Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten!

  • Heb jij de tools en handvatten om de rust te bewaren in onze veeleisende maatschappij.

DSC_3713IMA.jpg

Vrije tijd betekent niet dat je deze moet volplannen

Reviews

Linda is een warm en oprecht persoon en neemt interessante invalshoeken mee, zoals de invloed van seizoenen, waardoor ik veel bewuster keuzes maak omdat ik weet welke mood en energie een seizoen met zich meebrengt. Dat helpt niet alleen mijzelf maar ook mijn business groeien.

~ Saar Beau ~ ​

Dankzij jou hulp zit ik minder in mijn hoofd en luister ik beter naar mijn gevoel. Daardoor voel ik me echt veel beter. Het leven is eigenlijk zo simpel als je het niet alleen met je hoofd doet, maar veel meer met je hart en core.


~ Camille Cleonise ~

bottom of page