top of page

Live your life!
Leef een moeiteloos leven vanuit ontspanning en rust en leer keuzes maken die goed voelen voor jou!

Dit online programma duurt 3 maanden en start wanneer dit voor jou uitkomt!
In deze 3 maanden begeleid ik je 1-op-1 om een goed fundament voor jezelf te creëren zodat je weer stevig in onze veeleisende maatschappij staat.

Ben jij erbij?

Ben jij een professional die in de bloei van je leven staat en zou je niets liever willen dan voluit genieten van het leven? Maar herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?

 • Ben je vaak onrustig en vind je het moeilijk om even stil te zitten omdat je je dan niet nuttig maakt? Je hebt geleerd dat je altijd iets te doen moet hebben en dat niets doen voor luie mensen is. Je hebt dan ook bewondering voor mensen die zonder schaamte niets kunnen doen en zo rustig en kalm ogen. Je denkt: Hoe doe je dit? Het enige waar jij je mee bezig houd is dat to do lijstje wat je nog mag afwerken.

 

 • Je merkt dat je ondanks je leeftijd regelmatig moe en uitgeput van je werk thuis komt. Je hiervan baalt omdat je het gevoel hebt dat je meer uit het leven kan halen. Je ervaart het gevoel van is dit alles? Je hebt ergens een knagend gevoel of dit nu het leven is. Je weet diep van binnen dat het anders zou moeten kunnen, maar hoe dan? Daar heb je het antwoord nog niet op gevonden.

 

 • Vind je het moeilijk om nee te zeggen en voel je je verplicht om een ander te helpen? Betrap je jezelf erop dat  je je op de laatste plaats zet?

 

 • ​Vind je het moeilijk om keuzes te maken en laat je je beïnvloeden door wat jouw besluit voor anderen betekent?     

En wil jij weer:

   

 • Meer energie zodat je eindelijk weer de dingen kan doen die goed zijn voor jou en niet aan het einde van de dag denkt, wanneer ben ik zelf aan de beurt? 

 

 • ​Moeiteloos door het leven gaan en weer echt van het moment kunnen genieten? Niet meer half aanwezig  zijn omdat je zo uitgeblust bent maar weer opladen van de mooie momenten en ervaringen in het leven.

 

 • Volledig in een boek kunnen verdwijnen zonder dat je direct afgeleid wordt door een appje dat binnenkomt en waarbij je het idee hebt dat je direct moet reageren. 

Dan is dit het moment om weer voor jezelf te kiezen en bewuster in het leven te gaan staan. Ik geef je de handvatten om weer moeiteloos te leven!

Durven is even je evenwicht verliezen.
Niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen. 

Het is niet makkelijk om jezelf op nummer 1 te zetten. Het voelt egoïstisch. We voelen ons verplicht om altijd klaar te staan voor de ander maar vanuit een lege kan kunnen we niet schenken. 

Vaak hebben we een crisis nodig om in te zien dat we iets moeten veranderen in onze leefstijl. We zijn zo gewend om maar door te gaan. Onze samenleving wordt gecontroleerd door haast en drukte. Het is nog steeds HIP om te zeggen “ik heb het zo druk” dat je bijna niet eerlijk durft te zijn als jij het niet druk hebt. Je gaat al snel denken dat er iets mis met je is? Werk ik wel hard genoeg? Moet ik me zorgen maken dat ik het niet druk heb? Ben ik wel leuk/populair genoeg? Maar mijn mening is juist dat het normaal is dat je kan zeggen "ik heb een heerlijk werkritme en genoeg tijd voor mezelf om te genieten". We hoeven ons toch niet te schamen dat we niet iedere seconde van onze dag hebben volgepland? We zeggen zo regelmatig ik ga even snel plassen of geef me 2 seconden omdat we het gevoel hebben dat we niet stil mogen staan en door moeten gaan. We worden door onze omgeving geleefd en verliezen onszelf. Dit kost veel energie en resulteert in stress, onrust en burn-out. Door je hoofd wat rust te gunnen en het contact met jezelf te herstellen ga je weer meer energie ervaren en wordt het leven weer leuk!

DSC_3497IMA.jpg

I have been there, Ik was nog geen 30 maar steeds zo moeeee. Ik had naast mijn 36-urige werkweek een rijk sociaal leven en stond altijd voor iedereen klaar. Toch kon ik niet meer echt genieten van de leuke dingen in het leven. Ik wilde het liefst lekker in het bos gaan wandelen maar vond het maar saai zo zonder hond en voelde me ongemakkelijk als ik het deed dus zo kwam ik ook niet tot rust. Ik had een structureel onrustig gevoel in mijn lijf en had last van chronische hyperventilatie….Ik nam letterlijk niet de tijd om goed adem te halen. Tijd om hier verandering in te brengen. Ik begon met yoga en ging oefenen met mediteren. Ik ging niet meer even snel plassen maar ging bewust extra langzaam lopen naar het toilet en nam de tijd om daar even een paar keer diep adem te halen. Ik zette me over mijn weerstand van wandelen heen en kan er nu echt ultiem van genieten! Er is genoeg tijd, echt waar. Je hoeft niet te haasten, vaak (noodsituatie even buiten beschouwing gelaten natuurlijk)maakt die 2 minuten dat je sneller bent echt geen verschil en doet dat theetje alleen op de bank zonder opvulling van geluid of beeld je juist even goed.

You matter, echt waar! Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen om zo weer het leven te kunnen gaan leiden wat bij jou past?

The wisdom you seek is already inside of you

JA!

Dit wil ik! Maar hoe?

Top dat je hier bent. Tijdens deze summer edition help ik jou naar meer energie zodat jij lekker moeiteloos de zomer door kan. We gaan ervoor zorgen dat jij weer opgeladen bent en genoeg energie hebt om met anderen te delen. 


Het programma bevat:
Een uitgebreide kennismakingscall van 45 minuten om jouw situatie helder te krijgen en concreet te maken waar jij aan wilt werken.

&

In de komende 3 maanden heb je 5 x een 1 op 1 moment van 1 uur met mij waarin we verdieping zoeken om jouw laagjes af te pellen en zo tot jouw kern komen.

&

1 keer per maand een masterclass van een uur. De onderwerpen zullen afgestemd worden op jouw behoefte. Voorbeelden zijn: basisemoties, schaduwwerk, grenzen aangeven.

&

Iedere week stuur ik je op maandag een korte video met een thema om samen de week mee te starten en op vrijdag sluiten we de week af met een reflectie op de week.

&

Persoonlijke support van mij. Je kan via whatsapp of email delen waar je mee zit en dan gaan we hier samen mee aan de slag. Ik reageer op maandag t/m donderdag binnen 24 uur op je berichtjes, we doen dit samen. Je mag je successen en inzichten delen maar het kan ook dat je je tijdens het proces een beetje verdwaald voelt. Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen. 

&

De investering is €770,- 

Na het Live YOUR Life programma

 • Heb jij de tools en handvatten om sterker te staan in onze veeleisende maatschappij.

 • Kan jij weer voelen wat goed is voor jou.​

 • Weet jij waar je grenzen liggen en durf je nee te zeggen vanuit respect en liefde.

 • Ervaar je weer rust en kan je vanuit vertrouwen keuzes maken die goed voor jou zijn.

 • De tools en handvatten om jezelf weer terug te brengen bij jezelf als je even bent gaan wankelen

 • Durf jij je weer te laten zien en voel je wat je waard bent

 • Kan je weer genieten van het moment zonder de onrust te voelen beschikbaar te moeten zijn voor de omgeving. 

DSC_3941IMA.jpg

Be the change you want to see in the world

Reviews

Fantastische reeks energie sessies bij Nomad Coaching mogen volgen. Binnen een veilige en vertrouwde setting en met de juiste vragen hielp Linda mij emoties te erkennen waar ik normaal van weg wil (o.a. boosheid, teleurstelling, angst). Linda hielp mij bij die gevoelens te durven blijven en te onderzoeken wat er dan gebeurt... Voor mij was dat een enorme ontdekking want onder iedere emotie kwam een andere tevoorschijn (met bijbehorende behoefte); beweging! Ruimte en beweging, dat is wat ik door de liefdevolle aandacht van Linda heb kunnen creëren op plekken in mijn systeem die voorheen potdicht moesten blijven. Ik heb van deze ervaring nog iedere dag profijt. Moet nog vaak aan deze bijzondere sessies denken. Dankjewel daarvoor Linda ✨

~ Brigid Kalkhoven ~

thumbnail_Screenshot_20210311-143013__01.jpg
bottom of page