top of page

Deep Dive
Bewust - Zijn

Een sessie van 2 uur waarin we je even helemaal terugbrengen naar jezelf. We gaan onderzoeken wat jou in de weg staat om weer helemaal happy te zijn!

 Misschien herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?​

  • Ervaar je veel spanning en druk van buitenaf?

  • Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan?

 

  • Ben je vaak onrustig?      

 

 

En wil jij weer:

   

  • Rust en ruimte ervaren

 

  • ​Niet meer het gevoel hebben dat je geleefd wordt?

 

  • Schaamteloos nee kunnen zeggen omdat je weet dat je hiermee een volle JA tegen jezelf zegt?

 

Dan is dit het moment om aan het werk te gaan en jezelf weer op de eerste plek te zetten.

Liviu Balaj:

Linda stelt de juiste vragen waardoor ik de verbinding met mezelf weer gevonden heb. Het is een proces waarin ze me goed ondersteund heeft.

Yes please,

Tell me more!

In een sessie van 2 uur gaan we even helemaal samen de diepte in. We bespreken waar je tegen aan loopt en onderzoeken waar de knelpunten zitten. Dit doen we met  woorden maar ook in stilte. Even uit je hoofd en in je lichaam. Zakken en ademhalen zodat je even helemaal kan zijn. Dit brengt je weer terug naar jezelf. 


Nieuwsgierig? Deze innerlijke journey kost normaal €100,-. Maar omdat december voor mij een feestmaand is kan je hem deze maand boeken voor €75,-

Na de Deep Dive

  • Heb je meer inzicht in wat je belemmerd om het leven te leiden wat bij jou past!

  • Heb je weer meer energie!

  • Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten!

  • Heb jij de tools en handvatten om de rust te bewaren in onze veeleisende maatschappij.

_DSC6769IMA.jpg

Erica van den Bosch:

Ben weer heerlijk geland met beide voetjes op aarde! Linda is erg professioneel en neemt de tijd voor je. Echt een aanrader om in deze tijd zo te ontspannen!

DSC_3759IMA.jpg

Hoi, ik ben Linda

 

Ik ben Coach en Reiki Master en help jou om weer dichter bij jezelf te komen. Vaak hebben we een crisis nodig om in te zien dat we iets moeten veranderen in onze leefstijl. We voelen vaak dat het egoïstisch is om voor jezelf te kiezen en leven veel naar verwachtingen van andere mensen.

 

Maar heb je er weleens bij stil gestaan dat jij een veel leuker mens bent als je goed voor jezelf zorgt? Als jou kopje gevuld is dan kan je erna dus lekker je mooie energie weggeven aan andere mensen, daar heeft je omgeving dus profijt van!

Mijn missie is om jou weer blij te maken met het leven wat je leidt. Je te helpen om weer het leven te leven wat van jou is, los van alle verwachtingen van je omgeving.

Are you ready?

bottom of page