top of page

Dichter bij jezelf

Ik help je om jezelf weer beter te leren kennen. Ik geef je inzichten in je gedrag, overtuigingen en beperkingen en ik begeleid je om deze om te buigen. Zodat jij een moeiteloos leven kan leiden met meer energie en plezier!

"What we know now is that when we deny our emotion, it owns us.
​When we own our emotions, we can rebuild and find our way through the pain"
​Brene Brown

 

In mijn manier van coaching werk ik met je lichaam als basis en gaan we uit je hoofd. 
Het contact met je lichaam en gevoel herstellen kan je veel inzicht geven in jezelf en patronen die zich steeds herhalen. 

1-op-1 Coaching & Reiki sessie

Zit je niet lekker in je vel of heb je last van onverklaarbare fysieke klachten? Tijdens deze sessie combineren we de kracht van Coaching en reiki. Slaap je slecht? Heb je last van je rechterschouder en helpt fysio niet of zit je niet lekker in je vel? Then this is your mix!

 

We gaan aan de slag met klachten of vraagstukken waar je al langer tegenaan loopt en gebruiken hierbij de kennis uit de oosterse elementenleer. Ik breng je klachten uitgebreid in kaart en pas hier de behandeling op aan. We gaan in gesprek om zo bewustwording te creëren en het energetisch werk helpt je blokkades op te heffen en ondersteund bij de integratie.

 

Een individuele 1-1 sessie duurt ongeveer 75 minuten. Tijdens deze sessie gaan we met jouw vraagstuk aan het werk en starten we de reis op weg naar binnen, want daar zitten de antwoorden. Ben je nieuwsgierig op welke manieren we dat kunnen doen? Neem dan een kijkje op de pagina waar ik meer vertel over mijn werkwijze.

Wil je daarna samen aan de slag?
De kosten per sessie zijn € 85,-. Een sessie duurt 75 minuten.

Lindareiki-12.jpg
DSC_3366IMA.jpg

Wandelcoaching

Hou je van wandelen en wil je ondertussen met jezelf aan de slag?
Dan is wandelcoaching echt iets voor jou!

Wist je dat er tijdens het wandelen gezonde stoffen aangemaakt worden? Zoals Dopamine wat helpt tegen depressie en pijn. Maar ook BDNF, een stofje wat de zenuwcellen in het brein onderhoudt en de groei van nieuwe cellen stimuleert.
Verder stimuleert beweging stimuleert ook de hersengebieden die bezig zijn met taal waardoor mensen spraakzamer worden. Daarom vind ik wandel coaching ook zo mooi, het helpt je echt om meer open te zijn en om anders te gaan denken.

Wil je weer meer ontspanning, meer levenslust en meer veerkracht?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake van 20 minuten.
Wil je daarna samen aan de slag?
De kosten per sessie zijn € 90,-. Een sessie duurt 90 minuten.

Coaching traject

Om echt tot de kern te komen van de oorzaken van jouw klachten is meer nodig dan 1 sessie. Integratie kost tijd en aandacht en de ondersteunende kracht van Reiki is erg waardevol. Om het beste resultaat te bereiken raad ik dan ook aan om een traject te boeken van 5 sessies verdeeld over ongeveer 3 maanden.

 

We gaan aan de slag met klachten of vraagstukken waar je al langer tegenaan loopt en gebruiken hierbij de kennis uit de oosterse elementenleer. Ik breng je klachten uitgebreid in kaart en pas hier de behandeling op aan. We gaan in gesprek om zo bewustwording te creëren en het energetisch werk helpt je blokkades op te hebben en ondersteund bij de integratie.

 

Elke sessie duurt ongeveer 75 minuten. Tijdens het traject creëren we samen een doelstelling waar we mee aan het werk gaan en starten we de reis op weg naar binnen, want daar zitten de antwoorden.

Een traject kost €400,- en bestaat uit 5 sessies van ongeveer 75 minuten.

- Tanja

Lindareiki-10.jpg
WhatsApp Image 2021-06-24 at 09.47.11.jp

Reviews

d5269ea6-4a57-4766-8c64-9d629a27d94f.jpg
bottom of page