top of page

Summer edition!
Meer energie en moeiteloos leven.

Dit online programma duurt 6 weken en start
​ wanneer jij wilt!
In deze 6 weken begeleid ik je 1-op-1 naar meer energie zodat jij maximaal van de zomer kan genieten!

Ben jij erbij?

Wil jij ultiem genieten van de zomer? Heb je zin om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven? Misschien herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?​

 • Vind je het moeilijk om nee te zeggen als je niet al een andere afspraak in je agenda hebt staan?

 • Eindelijk is het lekker weer maar toch ontbreekt je de energie om er lekker van te genieten?

 

 • Weet je niet hoe je ervoor kan zorgen dat jouw hoofd weer tot rust komt en lig je s ’avonds wakker omdat er heel de tijd allerlei gedachtes door je hoofd rondrennen? ​

 • Ben je vaak onrustig?      

 

 

En wil jij weer:

   

 • Echt kunnen genieten van het moment? 

 

 • ​Niet meer het gevoel hebben dat je geleefd wordt?

 

 • Schaamteloos nee kunnen zeggen omdat je weet dat je hiermee een volle JA tegen jezelf zegt?

 

Dan is dit het moment om aan het werk te gaan en jezelf weer op de eerste plek te zetten.

It takes courage to open up yourself for joy

Het is niet makkelijk om jezelf op nummer 1 te zetten. Het voelt egoïstisch. We voelen ons verplicht om altijd klaar te staan voor de ander maar vanuit een lege kan kunnen we niet schenken. 

Vaak hebben we een crisis nodig om in te zien dat we iets moeten veranderen in onze leefstijl. We zijn zo gewend om maar door te gaan. Onze samenleving wordt gecontroleerd door haast en drukte. Het is nog steeds HIP om te zeggen “ik heb het zo druk” dat je bijna niet eerlijk durft te zijn als jij het niet druk hebt. Je gaat al snel denken dat er iets mis met je is? Werk ik wel hard genoeg? Moet ik me zorgen maken dat ik het niet druk heb? Ben ik wel leuk/populair genoeg? Maar mijn mening is juist dat het normaal is dat je kan zeggen "ik heb een heerlijk werkritme en genoeg tijd voor mezelf om te genieten". We hoeven ons toch niet te schamen dat we niet iedere seconde van onze dag hebben volgepland? We zeggen zo regelmatig ik ga even snel plassen of geef me 2 seconden omdat we het gevoel hebben dat we niet stil mogen staan en door moeten gaan. We worden door onze omgeving geleefd en verliezen onszelf. Dit kost veel energie en resulteert in stress, onrust en burn-out. Door je hoofd wat rust te gunnen en het contact met jezelf te herstellen ga je weer meer energie ervaren en wordt het leven weer leuk!

DSC_3497IMA.jpg

I have been there, Ik was nog geen 30 maar steeds zo moeeee. Ik had naast mijn 36-urige werkweek een rijk sociaal leven en stond altijd voor iedereen klaar. Toch kon ik niet meer echt genieten van de leuke dingen in het leven. Ik wilde het liefst lekker in het bos gaan wandelen maar vond het maar saai zo zonder hond en voelde me ongemakkelijk als ik het deed dus zo kwam ik ook niet tot rust. Ik had een structureel onrustig gevoel in mijn lijf en had last van chronische hyperventilatie….Ik nam letterlijk niet de tijd om goed adem te halen. Tijd om hier verandering in te brengen. Ik begon met yoga en ging oefenen met mediteren. Ik ging niet meer even snel plassen maar ging bewust extra langzaam lopen naar het toilet en nam de tijd om daar even een paar keer diep adem te halen. Ik zette me over mijn weerstand van wandelen heen en kan er nu echt ultiem van genieten! Er is genoeg tijd, echt waar. Je hoeft niet te haasten, vaak (noodsituatie even buiten beschouwing gelaten natuurlijk)maakt die 2 minuten dat je sneller bent echt geen verschil en doet dat theetje alleen op de bank zonder opvulling van geluid of beeld je juist even goed.


You matter, echt waar!
Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen om zo weer het leven te kunnen gaan leiden wat bij jou past?

JA!

Dit wil ik! Maar hoe?

Top dat je hier bent. Tijdens deze summer edition help ik jou naar meer energie zodat jij lekker moeiteloos de zomer door kan. We gaan ervoor zorgen dat jij weer opgeladen bent en genoeg energie hebt om met anderen te delen. 


Het programma bevat:

Een uitgebreide kennismakingscall van 45 minuten om jouw situatie helder te krijgen en concreet te maken waar jij aan wilt werken.

&

In de komende 6 weken heb je 3 x een 1 op 1 moment van 1 uur met mij waarin we de diepte ingaan en kijken waar jij energie lekt.


&

Iedere week stuur ik je op maandag een korte video met een thema om samen de week mee te starten en op vrijdag sluiten we de week af met een reflectie op de week.

&

Persoonlijke support van mij. Je kan via whatsapp of email delen waar je mee zit en dan gaan we hier samen mee aan de slag. Ik reageer op maandag t/m donderdag binnen 24 uur op je berichtjes, we doen dit samen. Je mag je successen en inzichten delen maar het kan ook dat je je tijdens het proces een beetje verdwaald voelt. Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen. 

&

De investering is €385,- 

Na deze meer energie summer edition:

 • Weet jij waar je energie lekt en leer je hoe je ervoor kan zorgen dat jij weer opgeladen bent.

 • Heb je weer meer energie!

 • Kan jij weer echt genieten van het moment zonder die onrust te voelen en in je hoofd met 10 andere dingen bezig te zijn.

 • Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten!

 • Heb jij de tools en handvatten om de rust te bewaren in onze veeleisende maatschappij.

DSC_3713IMA.jpg

Vrije tijd betekent niet dat je deze moet volplannen

Reviews

Ben weer heerlijk geland met beide voetjes op aarde! Linda is erg professioneel en neemt de tijd voor je. Echt een aanrader om in deze tijd zo te ontspannen!

~ Erica van den Bosch ~ 

Linda stelt de juiste vragen waardoor ik de verbinding met mezelf weer gevonden heb. Het is een proces waarin ze me goed ondersteund heeft.


~ Liviu Balaj ~

bottom of page